Ara

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" etkinlikleri kapsamında, Sosyal Bilgiler öğretmeni ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırladı.

Ara

Rehberlik Öğretmenimiz tarafından kız öğrencilerimize Ergenlik Dönemi ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Ara

Okulumuzda 2023-2024 eğitim -öğretim yılının Kasım ayı sınıfı ve öğrencileri seçilmiştir. Ayın sınıfı olan 8-A sınıfı ve ayın öğrencilerine belge ve ödülleri okul müdürümüz Ömer ÇAKIR tarafından verildi. 8/A sınıfı ve sınıf rehber öğretmenini ve ayın sınıfı seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününde Okul müdürümüz Ömer Çakır, okulumuz öğretmenlerine çiğköfte yoğurdu. Bu güzel ikramı için okul müdürümüze teşekkür ederiz. 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda 29 EKİM CUMHURİYET programı düzenlendi. Programda şiirler okunup; konuşmalar yapıldı. Törenin ardından okul müdürümüz Ömer ÇAKIR program sonunda töreni hazırlayan Sosyal bilgiler zümre öğretmenlerine teşekkür etti.

Kas

Okulumuzda 2023-2024 eğitim -öğretim yılının Ekim ayı sınıfı ve öğrencileri seçilmiştir. Ayın sınıfı olan 6-A sınıfı ve ayın öğrencilerine belge ve ödülleri okul müdürümüz Ömer ÇAKIR tarafından verildi. 6/A sınıfı ve sınıf rehber öğretmenini ve ayın sınıfı seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda öğrencilerimizin atık kağıtları kullanabilme sorumluluğu ve bilinci kazandırmak için atık kağıtları toplama projesi gerçekleştirdik.

7. sınıf öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda sınıflarımıza ve okulumuzun çeşitli yerlerine kağıt toplama kutuları yerleştirildi. Atık kağıtlar geridönüşüme kazandırıldı.

Haz

Öğrencilerimizin farklı üründen oluşan Görsel Sanatlar Sergisi öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin beğenisine sunuldu. Sergide emeği geçen başta Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Güler BİLGİLİ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

1990 yılından bu yana her yıl  kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında çocuklarda ve genç nesillerde vergi bilincinin  oluşturulması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Bu kapsamda vergi dairesinden gelen görevliler tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri verildi.

Haz

Okulumuzda 7. ve 8. sınıflarımız arasında düzenlenen futbol müsabakalarında öğrencilerimiz, kıyasıya mücadele etti. Birinci olan 7/C sınıfı öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlyas GÜNAY'a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 5. ve 6. sınıflarımız arasında düzenlenen futbol müsabakalarında öğrencilerimiz, kıyasıya mücadele etti. Birinci olan 6/A sınıfı öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlyas GÜNAY'a teşekkür ederiz.

May

Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından "Her Yerde Matematik" anlayışıyla başlatılan "Matematik Seferberliği" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Matematik Dostları" temalı yarışma Batman Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz yarışmaya katıldı.

May

Okulumuzda davranıştan sosyal sorumluluğa dek birçok kategoride her ay seçimi yapılan başarılı öğrenciler Nisan ayında da belirlendi.

Davranış, derse devam, düzen/tertip, sosyal sportif faaliyetler, mesleki çalışmalar ve toplum hizmeti kategorilerinde Aralık ayında seçilen öğrencilerimiz belli oldu. Sınıf öğretmenlerinin önerisi ve ayın öğrencisi komisyonunun değerlendirmesiyle belirlenen öğrencilere Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, onlara başarılar dileriz.

May

Kitap ve okuma kültürünü geliştirilmesi amacıyla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz eşliğinde İl Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret etti. Kitap ve okuma kültürü üzerine yapılan çalışmalar kapsamında Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret eden öğrencilerimizi okuma salonları gezdirilerek kütüphane kullanma alışkanlıklarının artması hedeflendi. Ayrıca Kitap Okuma Noktası'nda görevli öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmaya yönelik çalışmalarla birlikte kitap okuma etkinliği, hikâye tamamlama etkinliği gibi okuma ve yazma çalışmaları yaptırıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.