Nis

Okulumuzda davranıştan sosyal sorumluluğa dek birçok kategoride her ay seçimi yapılan başarılı öğrenciler Mart ayında da belirlendi.

Davranış, derse devam, düzen/tertip, sosyal sportif faaliyetler, mesleki çalışmalar ve toplum hizmeti kategorilerinde Aralık ayında seçilen öğrencilerimiz belli oldu. Sınıf öğretmenlerinin önerisi ve ayın öğrencisi komisyonunun değerlendirmesiyle belirlenen öğrencilere Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, onlara başarılar dileriz.

Nis

Ulusal olarak düzenlenen TIMSS 2023 'Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması Sınavında ülkemizi temsil edecek olan okulumuzu  bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sayın Yunus DEREKAYA  ve beraberindeki heyet, okulumuzu sınav öncesi ziyaret ettiler. Okul müdürümüz Ömer ÇAKIR ile birlikte konu hakkında gerekli görüşmeler yapıldı. Daha sonra öğrencilerimizle görüşme yapıldıktan sonra okulumuzdan ayrıldılar.

Nis

Okulumuz, mayıs ayında gerçekleştirilecek olan TIMSS 2023 'Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması Sınavı'nda ülkemizi temsil edecek olan 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nis

Okulumuz, mayıs ayında gerçekleştirilecek olan TIMSS 2023 'Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması Sınavı'nda ülkemizi temsil edecek. Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik öğretmeni Yakup TUNÇ tarafından velilerimize yönelik Bağımlılık ile Mücadele semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kutlanarak bizlere armağan edilen marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy saygıyla anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda davranıştan sosyal sorumluluğa dek birçok kategoride her ay seçimi yapılan başarılı öğrenciler Şubat ayında da belirlendi.

Davranış, derse devam, düzen/tertip, sosyal sportif faaliyetler, mesleki çalışmalar ve toplum hizmeti kategorilerinde Aralık ayında seçilen öğrencilerimiz belli oldu. Sınıf öğretmenlerinin önerisi ve ayın öğrencisi komisyonunun değerlendirmesiyle belirlenen öğrencilere Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, onlara başarılar dileriz.

Ock

2022-2023 eğitim-öğretim yılı 1.dönem sonunda öğrencilerimize karneleri verildi. Öğrencilerimize 15 tatili iyi değerlendirmeleri temennisiyle iyi tatiller dileriz.

Ock

8. sınıf öğrencilerimizle birlikte Fen Lisesini, Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz liseleri gezerek bilgi aldı.

Ock

Öğrencilerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen sinema etkinliğine katıldı.

Ara

15 Temmuz Okul Gazetesi Özel Sayımıza ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/72/01/715211/dosyalar/2022_12/26102601_okul-gazetesi.pdf

Ara

Okulumuzun tabelası yenilendi. Hayırlı olsun.

May

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Derya Kahraman'ın her yıl düzenlendiği gelenekselleşmiş Türkçe bilgi yarışmasında 7.sınıf öğrencileri kıyasıya yarıştılar. Sınıf arkadaşlarının destekleri ve tezahüratları eşliğinde sürdürülen yarışma sonucunda 1.olan 7/C sınıfı öğrencilerinden Fatimetüz Zehra Göger, Muhammed Enes Demiral, Merve Güneş ve Ceren Solmaz'a hediyeleri okul müdürümüz Ömer Çakır tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarılarının dileriz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat öncesinde "Deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem anında yapılması gerekenler ve deprem sonrası nasıl davranılması" gerektiği ile ilgili öğrencilerimize bilgiler verildi. Tatbikat sırasında okul alarmının çalmasıyla önceden planlamaya uyarak okulda bulunan bütün öğrenciler sınıfları boşalttı. Öğrencilerimiz, deprem sırasında yapılması gerekenlere uyarak okul  bahçesindeki toplanma alanında toplandı. Tatbikat sonrası durum değerlendirilmesi yapılarak gerekli açıklamalar tekrar edildi. Öğrencilerimizin, deprem ve diğer afetlerle karşı karşıya kalındığında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilinçlenmeleri sağlandı.

Ock

2018/2019 eğitim öğretim yılının 1. Dönemini okul Müdürümüz Ahmet AKTAŞ, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı bir törenle 18.01. 2019 tarihinde tamamladık.